Oesters rapen in Zeeland

Hotel Wemeldinge - OestersWat is er leuker dan genieten van een vakantie in eigen land. Er valt immers nog zoveel moois te ontdekken. Zoals het Zeeuwse Zuid-Beveland, een prachtig schiereiland voor mensen die van rust en ruimte houden. Een prima uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie is het gezellige Hotel Wemeldinge. Speciaal voor de start van het mossel- en oesterseizoen heeft het hotel een arrangement samengesteld om optimaal te kunnen genieten van al het moois en lekkers dat het eiland te bieden heeft.

Het landelijke Zeeuwse schiereiland Zuid-Beveland heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie. Actieve vakantiegangers kunnen er prachtig wandelen, fietsen, duiken of genieten van Nationaal Park Oosterschelde. Culinaire liefhebbers smullen van verse zeevruchten, zoals oesters en mosselen. Hotel Wemeldinge heeft al het moois van het eiland gecombineerd in een aantrekkelijk arrangement.

Met het speciale arrangement geniet je drie dagen van ongerepte natuur, vriendelijke mensen en lekker eten. Naast twee overnachtingen, ontbijtbuffet en 3-gangendiners zijn bij het arrangement onder andere een fietstocht langs de Oosterschelde en een rondleiding bij een oesterbedrijf in Yerseke inbegrepen. Zelfs zeehonden kijken en zelf oesters en mosselen rapen behoren tot de mogelijkheden.

Hotel Wemeldinge

Over Hotel Wemeldinge
Hotel Wemeldinge ligt in het centrum van het pittoreske Wemeldinge, het oudste dorp van Zuid-Beveland. Het hotel heeft 36 kamers en ligt op loopafstand van het Oosterscheldestrand.

Laat van je horen

*