Modeontwerper Bram de Vries presenteert eerste collectie

PurpleJade 12Dit najaar presenteert Bram de Vries, nieuwkomer in het high fashion modesegment, zijn eerste demi-couture damescollectie PurpleJade. Met PurpleJade combineert deze eigenzinnige ontwerper westers design met prachtige, traditionele Chinese stoffen. Het resultaat is een zeer vrouwelijke, oriental chique uitstraling. Elk ontwerp wordt in de gewenste maat vervaardigd, waarbij gekozen kan worden uit diverse exclusieve stoffen, zodat steeds een uniek stuk ontstaat. Hoewel de collectie zich het beste laat omschrijven als demi-couture voor bijzondere gelegenheden en feestdagen, zijn de stukken ook zeer geschikt om wat glamour aan de dagelijkse outfit toe te voegen.

PurpleJade is ontworpen voor modieuze vrouwen die houden van kleur. Eigentijdse dames met lef, die tijdens bijzondere gelegenheden graag opvallende kleding met een vleugje Oosterse old glamour dragen. De collectie bestaat uit bijzondere ontwerpen, wars van trends en seizoenen. Alle stukken zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar en worden in de gewenste stof op maat vervaardigd.

Over Bram de Vries
Na de kunstacademie in Groningen en de kleermakersvakschool in Den Haag, ontwierp De Vries seizoenscollecties voor verschillende Nederlandse couturiers en confectiemerken. In zijn ontwerpen voor de PurpleJade collectie komt duidelijk zijn liefde voor het antieke China terug, waarbij vooral de bijzondere stofcombinaties, vormen en plooien uit de rijke Chinese kledingtraditie hem inspireerden.

Laat van je horen

*