Sophie de Giraf is jarig!

Het populaire retro speeltje Sophie de Giraf is 50 jaar geworden! Lola&co organiseert dit najaar in samenwerking met Mama Magazine een geweldige actie voor haar opdrachtgever Sophie de Giraf. Een project om trots op te zijn!

Sophie de Giraf bestaat dit jaar 50 jaar en om dat te vieren heeft de fabrikant Vulli blanco girafjes gefabriceerd en aan modeontwerpers en stylisten de vraag gesteld om hun eigen Sophie de Giraf te creëren.

Ook Nederland heeft 25 blanco Sophies weten te bemachtigen waar BN’ers, kunstenaars, stilisten zich de komende maanden onder begeleiding van Mama Magazine op mogen uitleven. Ook lezeressen kunnen meedingen naar het creëren van een echt designer Sophietje. Ware kunststukjes die uiteindelijk ook nog eens geveild worden voor het goede doel.

 

Laat van je horen

*