Een hartenwens voor de allerliefste moeder

Moederdag is hét moment om je moeder te laten weten hoeveel ze voor je betekent. Verras je moeder dit jaar eens met een Hartenwens, een mooi houten hart met een persoonlijke boodschap erin gegraveerd. Van elk hart gaat een deel van de opbrengst naar de Hartstichting. Een dubbel mooi gebaar!

Een Hartenwens is een originele manier om je hart te laten spreken. Op de website mijnhartenwens.nl kun je eenvoudig zo’n mooi, white washed houten hart bestellen en jouw persoonlijke boodschap erin laten graveren. Op de site vind je bovendien veel voorbeelden om inspiratie op te doen. Als je een keuze hebt gemaakt, kun je bij je bestelling aangeven of je het hart op je eigen adres wilt ontvangen of direct naar je moeder wilt laten opsturen.

Door een hart te bestellen help je meteen mee in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Van elk hart wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan de Nederlandse Hartstichting. De harten zijn gemaakt van FSC hout, eerlijk geproduceerd en voorzien van een milieuvriendelijke verflaag.

Een Hartenwens is vanaf € 14,95 te bestellen via www.mijnhartenwens.nl.

   

   

   

   

   


Laat van je horen

*