Bijzondere samenwerking Spoor 38 en Judith de Klijn

Woonwinkel Spoor 38 opende ruim drie jaar geleden zijn deuren in de oude Soester Zuivelfabriek. Dankzij het unieke assortiment met industriële en brocante meubels kende de winkel een vliegende start. Drie jaar later zijn de meubels van Spoor 38 onverminderd populair. Onlangs ging de winkel een samenwerking aan met woonadviseur Judith de Klijn, bekend van het programma TV Woonmagazine.

Spoor 38 is een bijzondere woonwinkel met écht authentieke brocante en industriële meubels en lampen. Om klanten nog beter te kunnen bedienen, is Spoor 38 een samenwerking met woonadviseur en styliste Judith de Klijn aangegaan. Eigenaar Jeroen Speksnijder: “Judith is gespecialiseerd in woonadvies en verzorgt complete metamorfoses voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Ze is regelmatig bij ons in de winkel te vinden, op zoek naar dat ene bijzondere meubelstuk. We zitten vaak op één lijn met onze ideeën, daarom hebben we besloten te gaan samenwerken. Klanten van Spoor 38 kunnen zo, via het bedrijf van Judith, gebruik maken van haar diensten en ervaring. We willen ook workshops met Judith als styliste gaan organiseren.”

Sfeermakers voor interieur
Ook Judith de Klijn is blij met de samenwerking: “Vanuit mijn vak heb ik te maken met verschillende opdrachtgevers en dus ook met verschillende stijlen. De opdrachten variëren van eenmalige adviezen en kleine aanpassingen tot complete metamorfoses. De bijzondere items van Spoor 38 zijn echte sfeermakers die een interieur helemaal tot leven kunnen wekken en bij veel projecten toepasbaar. Ik kom dan ook graag bij Jeroen in de winkel om zo’n prachtige oude fabriekslamp of stoere lockerkast uit te zoeken. Met deze samenwerking versterken we elkaar en kunnen we opdrachtgevers nog beter adviseren. Dat is ten slotte waar we het allemaal voor doen!

Laat van je horen

*