Webshop Till You Drop!

Vind je het ook zo leuk en makkelijk om online te shoppen? Lekker thuis op de bank uitzoeken en een paar dagen later wordt je nieuwe aankoop thuisbezorgd. Omdat er zóveel aanbod is, zie je alleen soms door de bomen het bos niet meer. Waar vind je nou die ene hippe webshop met dat gave jurkje of die webwinkel met dat écht originele kindercadeautje? Tijdens het nieuwe event Webshop Till You Drop zijn de leukste webshops in Jaarbeurs Utrecht bij elkaar gebracht voor drie dagen shoppingplezier. 

Tijdens Webshop Till You Drop vind je vele webshops op het gebied van fashion, gifts, feel good, beauty, kids, living, accessoires, shoes en travel. Daarnaast zijn er ook diverse loungeterrassen waar je even heerlijk kunt bijkomen met een hapje en drankje. Zo vormt Webshop Till You Drop de perfecte bestemming voor een gezellig dagje uit! Na afloop ga je niet alleen naar huis met tassen vol nieuwe aankopen, maar ook met een hele lijst hippe webshops om thuis verder te winkelen.

New York
Tijdens de eerste editie van Webshop Till You Drop staat New York centraal en is de Jaarbeurs omgebouwd tot deze ultieme winkelstad. Zo kun je tijdens het winkelen genieten van uitzicht over de skyline van New York of lunchen in Central Park om daarna nog lekker verder te winkelen op Fifth Avenue.

Meer informatie: www.webshoptillyoudrop.nl

***

Openingstijden en praktische informatie
Vrijdag 8 maart geopend van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag 9 en zondag 10 maart geopend van 10.00 tot 18.00 uur

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, hal 4

Een toegangskaart aan de kassa kost €12,50. In de voorverkoop zijn kaarten te bestellen via www.webshoptillyoudrop.nl met een korting van €2,50 per kaart. Kaartverkoop start 1 januari 2013.

 

Een greep uit de publicaties:

  

 

Glossy

Avrobode

  

RetailTrends

Laat van je horen

*