Smart & Stylish

Oersterk, duurzaam en veilig. De flessen van het nieuwe merk Pura zijn een uitkomst voor ouders die het beste willen voor hun kindje. De flessen zijn gemaakt van roestvrij staal en 100% plasticvrij. Zo weet je zeker dat jouw kindje niet met BPA of andere schadelijke stoffen in aanraking komt. De flessen gaan niet alleen een leven lang mee, ze zien er met hun vrolijke kleuren en strakke design ook nog eens prachtig uit. Smart én stylish!

Sinds kort zijn de roestvrij stalen flessen van Pura verkrijgbaar in Nederland: lekvrije, lichtgewicht flessen die eindeloos hergebruikt kunnen worden. De flessen zijn 100% plasticvrij, dus absoluut veilig voor baby’s en peuters. Door de grote halsopening zijn de flessen makkelijk schoon te houden, ook in de vaatwasser.

Pura flessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Je kunt kiezen voor een speen voor de allerkleinsten of een tuit voor dreumesen en peuters. Is jouw kindje gewend aan een specifiek merk? Geen probleem, de spenen van de meeste merken passen gewoon op de Pura flessen.

Voor meer informatie: www.puraflessen.nl

Over Pura
Pura flessen zijn gemaakt van antibacterieel roestvrij staal #304, een materiaal dat ook wordt gebruikt in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Dankzij het gebruik van hoogwaardig RVS hebben Pura flessen aan de binnenkant geen plastic coating nodig. De flessen zijn hierdoor geur- en smaakvrij en 100% vrij van plastic, BPA, phthalates en andere schadelijke stoffen. De spenen en tuiten zijn gemaakt van zuiver medische kwaliteit siliconen.

Kinderen april 2013 - cover   Kinderen april 2013   Oranje Boven juni 2013 Oranje Boven juni 2013

Wij Jonge Ouders   Wij Jonge Ouders - artikel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Laat van je horen

*