Wegdromen met je vakantiefoto’s

EasyCollage_onszelf3Na een vakantie kom je vaak met een hoofd vol herinneringen en een camera vol foto’s weer thuis. Maar wat ga je vervolgens doen met zo’n harde schijf vol vakantiefoto’s? Met EasyCollage tover je je mooiste vakantiefoto’s met een paar clicks om in een prachtige collage. Binnen no time heb je een muur vol vakantieherinneringen.

 

Een collage maken is heel eenvoudig. Op de website van EasyCollage kun je kiezen uit een selectie met prachtige collages, ontworpen door hippe Nederlandse designers. Ga je voor de vrolijke vlinders van Onszelf, het Delfts blauwe design van Tante Beun of toch liever voor de kleurige vakantielabels van Million Dollar Design? Je hoeft alleen maar je favoriete ontwerp te kiezen en je foto’s erin te slepen. In een minuut of vijf veranderen je vakantiefoto’s in een prachtige collage.

easycollage_basic_raster_instagram

Instagram
Sinds de komst van de smartphone nemen veel mensen tegenwoordig hun fototoestel niet eens meer mee op vakantie. Je pakt gewoon je telefoon, maakt een foto en laat het thuisfront meteen meegenieten via social media. Om ook al deze foto’s een mooie bestemming te geven, heeft EasyCollage een speciaal Instagramcollage met kleine vierkante vakjes ontwikkeld. Zo kun je extra lang nagenieten van je leukste mobiele herinneringen!

Meer informatie: www.easycollage.nl

Over EasyCollage
EasyCollage.nl is een gebruiksvriendelijke website waar je unieke collages kunt samenstellen. De collages van EasyCollage kunnen in overleg wereldwijd bezorgd worden. Bestel je een collage voor 11.30 uur en maak je gebruik van Next Day Delivery, dan wordt de collage nog dezelfde dag verzonden.

 

Een greep uit de publicaties:

Kek Mama sep 2013-cover  Kek Mama sep 2013-EasyCollage

LMES Zomer 2013 LR-1-1  LMES Zomer 2013 LR-1-5

Photo Digitaal 41-cover  Photo Digitaal 41-EasyCollage

Talkies-04-2013-cover.indd  Talkies-04-2013-binnen.indd

Vriendin sep 2013-cover   Vriendin sep 2013-EasyCollage1   Vriendin sep 2013-EasyCollage2

Collage maken Collage maken

Kinderspulblog-EasyCollage

Meidenblog - EasyCollage

Girlz - EasyCollage

Wegdromen met je vakantiefotoªs

Opregte Steenwijker Courant en Meppeler Courant

 

 

 

Laat van je horen

*