Een kleurige winter

Volgens kinderkledingmerk Chaos-and-Order kan de Nederlandse winter best wat kleur gebruiken. De nieuwe wintercollectie bestaat dan ook uit héél veel kleuren, dessins en prints die je onderling heerlijk kunt mixen & matchen.

Aan de meidencollectie van Chaos-and-Order zijn deze winter de nieuwe pastelkleuren mint en pink toegevoegd. Ook nieuw: vrolijke dessins met XXL-stippen. Daarnaast mogen ook hippe kragen, grote collen en hoodies niet ontbreken voor een lekker behaaglijk wintergevoel. Om de outfit helemaal af te maken, kunnen jurkjes en rokken worden gecombineerd met kleurige leggings en lange kniekousen. De jongens kunnen deze winter stoer voor de dag komen in longsleeves, coltruien of vesten met kleurige retroprints.

Wie jarig is trakteert
Chaos-and-Order bestaat dit jaar 5 jaar en viert dat uitgebreid. Speciaal voor het 5-jarig bestaan heeft het merk het speciale jubileumshirt ‘Lucky 5’ ontworpen. Een echte must have! Daarnaast krijg je bij elke bestelling een leuk cadeautje: een handige gymtas die ook nog eens perfect met de nieuwe outfit van je kind matcht!

De collectie Chaos-and-Order Winter 2013 is vanaf medio september verkrijgbaar.
Voor meer informatie: www.chaos-and-order.com

 

 

 

Een greep uit de publicaties:

Peuteren sept2013

Voor mijn kleintje okt2013

Laat van je horen

*