Ruimte voor fantasie

Allermuir PebbleSinds kort is designmerk Allermuir in Nederland niet langer voorbehouden aan interieurarchitecten, maar ook verkrijgbaar voor particulieren. Goed nieuws voor iedereen die van moderne kwaliteitsmeubels houdt. De speelse poef Pebble is kenmerkend voor de eigenzinnige collectie van Allermuir. Een opvallende eyecatcher in je interieur, waarmee je allerlei zitcombinaties kunt maken. Pak een poef, of twee, en geef je fantasie de ruimte!

Pebble is een multifunctionele poef die elk interieur opvrolijkt. Dankzij de doordachte vormgeving kun je de poef als individueel zitelement gebruiken of groeperen tot een opvallende zitcombinatie. De poef nodigt uit om lekker op te gaan zitten, samen iets te drinken, bij te kletsen of heerlijk te ontspannen. Dankzij z’n formaat is Pebble ook zeer geschikt voor kinderen.

Vrolijke kleuren
Pebble is verkrijgbaar in veel verschillende, vrolijke kleuren en kan worden uitgevoerd in zowel stof als leer. De Allermuir collectie is in Nederland exclusief verkrijgbaar in de webwinkel van Interior Department. De showroom in de voormalige Prodentfabriek in Amersfoort is geopend op afspraak.

AM-Magazine - Hebben   AM-Magazine  Wonenwonen.nl   Interieurinspiratie   Meubel juni 2014 - cover08072014   Meubel juni 201408072014   Excellent Wonen & Leven - Pebble  Wonenonline.nl  Planetfem.comOns Huis

Laat van je horen

*