Wearable happiness

_MG_3025De nieuwe zomercollectie van Miss Chaos is er eentje waar je gegarandeerd blij van wordt. Met deze vrolijke jurkjes, rokjes, vestjes en tops haal je meteen de zomer in huis. Je kunt de items bovendien eenvoudig combineren tot de perfecte outfit voor iedere gelegenheid. Miss Chaos en zon: meer heb je niet nodig voor de ideale zomerdag!

Of je nu een supervrouwelijk jurkje zoekt om naar een feestje te gaan, een casual dag op kantoor hebt of heerlijk van zon, zee en strand wilt genieten: met de nieuwe zomercollectie van Miss Chaos slaag je altijd. Van azuurblauwe ruitjes en frisrode streepjes tot marineblauwe polkadots. Heerlijke stoffen met mooie unikleuren en hippe prints in combinatie met een perfect zittende pasvorm.

_MG_3444Over Miss Chaos
Miss Chaos is het dameslabel van het populaire kinderkledingmerk Chaos and Order. Net als haar ‘kleine zusje’ onderscheidt het merk zich door opvallende unikleuren en gewaagde dessins die zich speels laten combineren. De kleding heeft een mooie, aangesloten pasvorm en is gemaakt van mooie, soepele stoffen met veel draagcomfort.

De zomercollectie van Miss Chaos is vanaf half februari exclusief verkrijgbaar via www.misschaos.nl

 

Jurkjes verkrijgbaar vanaf €59,95, rokjes €39,95, vest €39,95, top of legging €19,95.

Laat van je horen

*