Eindeloos badplezier

Sophie de Giraf badspeeltjeMet het nieuwe badspeeltje van Sophie de Giraf kunnen baby’s hun favoriete girafje voortaan ook in bad meenemen. Net als de originele Sophie de Giraf is het badspeeltje van 100% natuurlijk rubber, zodat jouw kindje er veilig op kan sabbelen. Dankzij de handige ringvorm kunnen zelfs de kleinste handjes het speeltje makkelijk vastpakken. Voortaan gaat Sophie de Giraf dus overal mee naartoe, ook in bad!

Het Sophie de Giraf badspeeltje is gemaakt van natuurlijk rubber van de Hevea boom en vrij van schadelijke stoffen, zoals BPA, PVC en Phthalates. Baby’s en dreumesen kunnen naar hartenlust kauwen en sabbelen op het girafje. Meestal zijn de oortjes en hoorntjes favoriet! Het badspeeltje is gemaakt uit één stuk en heeft geen gat in de onderkant. Hierdoor kunnen zich geen schimmels aan de binnenkant vormen en blijven zowel het badspeeltje als het badwater lekker schoon.

Sophie de Giraf badspeeltje - sfeerbeeldHet ideale cadeau
Het Sophie de Giraf badspeeltje is verpakt in een mooie, kartonnen geschenkdoos met een feestelijke strik. Niet alleen leuk voor je eigen kindje, maar ook om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau!

Sophie de Giraf
Sophie de Giraf is meer dan 50 jaar geleden geboren in Frankrijk. In haar geboorteland is Sophie de Giraf een begrip: 95% van de Franse baby’s heeft zijn eigen Sophie en wereldwijd heeft het girafje al ruim 40 miljoen baby’s getroost. De natuurrubberen producten van Sophie de Giraf worden nog altijd grotendeels met de hand vervaardigd volgens een met zorg bewaard fabrieksgeheim.

Schermafbeelding 2015-10-07 om 09.48.31 Kinderspul.blog.nl

Laat van je horen

*