Papieren herinneringen vereeuwigd in een handomdraai

De eerste tekening of handafdruk van je kind, je diploma of dat heerlijke taartrecept van je oma. Papieren herinneringen die je graag zo lang mogelijk mooi houdt. Lamineren maakt ze niet alleen mooier, maar zorgt er ook voor dat ze niet verkleuren of beschadigen. Immers, ze zijn niet meer gevoelig voor water of vlekken en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt. De nieuwe Leitz iLAM Home Office lamineermachine plastificeert niet alleen supersnel, hij is ook zeer eenvoudig te bedienen. Bovendien is hij verkrijgbaar in vier mooie kleuren, dus er is er zeker eentje die past in je interieur.

De iLAM Home Office lamineermachine is al na een paar minuutjes opwarmingstijd gebruiksklaar en is geschikt voor lamineerhoezen variërend van 80 tot en met 125 micron. Zo kun je ‘m niet alleen gebruiken voor het plastificeren van bijvoorbeeld het schoolrooster, de bellijst of de weekplanning, maar ook voor foto’s, uitnodigingen en zelfs deurbordjes.

Altijd de juiste invoer
Met de iLAM Home Office is het bijna onmogelijk om het te lamineren papier verkeerd in te voeren. De bijbehorende lamineerhoezen met Unique Direction Technology zijn namelijk voorzien van handige pijlen die de juiste invoerrichting aangeven. Deze verdwijnen uiteraard weer na het lamineren, zodat alleen een mooi gelamineerd document overblijft. Je kunt niet alleen kiezen uit verschillende afmetingen en diktes, er zijn ook iLAM lamineerhoezen met een mat satijnen oppervlak waarop je kunt schrijven; handig voor het invullen van de weekplanning. Of voorgeperforeerde lamineerhoezen, zodat je je geplastificeerde papieren meteen kunt opbergen in een ordner of ringband.

De Leitz iLAM Home Office lamineermachine is beschikbaar in twee versies: voor A4 en A3 formaat.

***

Adviesprijs Leitz iLam Home Office A4 lamineermachine vanaf € 69,95 (incl. BTW),
Leitz iLam Home Office A3 lamineermachine vanaf € 99,95 (incl. BTW, alleen in kleur grijs/wit)
Onder andere verkrijgbaar via Bol.com en Coolblue.nl

Voor meer informatie: www.leitz.com/iLam

Laat van je horen

*