Beestachtig mooie eyecatchers

Natuurlijk mag er ook mee geknuffeld worden, maar eigenlijk zijn de dierenfiguren van het Portugese designlabel Carapau ontworpen als stijlvolle interieuraccessoires. Elk dier is vervaardigd van traditionele Portugese burel: 100% wol en bewerkt volgens een ambachtelijk proces dat zijn oorsprong kent bij de vroegere bergbewoners. Vervolgens worden ze zorgvuldig met de hand genaaid en opgevuld. Het resultaat mag er zijn: een bijzonder dierenfiguur dat niet alleen prachtig staat in een kinderkamer, maar eigenlijk in elke ruimte een eyecatcher vormt.

[Lees meer…]

Perfect setje

Deze nieuwe RaZberry bijtspeentjes zien er uit om op te bijten! En dat klopt, want daar zijn ze nou precies voor bedoeld. De RaZberry en RaZbuddy vormen samen het perfecte setje om je kindje troost te bieden bij doorkomende tandjes en pijnlijk tandvlees.

[Lees meer…]

De leukste zindelijkheidstraining

Luiers verschonen is niemands hobby en goede wegwerpluiers zijn bovendien nog behoorlijk duur. Het liefst heb je je kindje dan ook zo snel mogelijk zindelijk. Gelukkig heeft Zoocchini de allermooiste luiers, die bovendien herbruikbaar zijn, dus een veel duurzamere oplossing.

 

[Lees meer…]

Geef een gezonde levensstijl cadeau

Tijdens de corona lockdown heeft menigeen wat extra kilo’s opgelopen, die ze maar wat graag weer kwijt willen. Lekker Plantaardig, de allereerste vegan scheurkalender, is dan ook het perfecte cadeau voor de feestdagen. Niet alleen hoef je het grootste deel van het jaar niet te bedenken wat er die dag op tafel moet komen, de scheurkalender laat je bovendien op een laagdrempelige manier kennismaken met veganistische voeding en een gezonde levensstijl!

[Lees meer…]

Leitz TruSens steunt Longfonds in strijd voor gezonde lucht

De lucht die we dagelijks inademen, zowel buitenshuis als binnen, is lang niet altijd zo gezond als we soms denken en kan behalve zuurstof bijvoorbeeld ook pollen, schimmels, fijnstof, virussen en bacteriën bevatten. Niet alleen een vervelend idee, maar het inademen van ongezonde lucht verhoogt bovendien de kans op astma, COPD en longkanker. Maar liefst 12.000 mensen overlijden jaarlijks vroegtijdig als gevolg van ongezonde lucht.

[Lees meer…]

MK by mippe lanceert SWEET modulair wandsysteem

MK by mippe – Michiel en Katelijn voor intimi – lanceren hun eerste Dutch Design productlijn. Het kleurrijke SWEET modulair wandsysteem is speciaal ontwikkeld voor het etaleren van je mooiste object of kringloopvondst tot een ware eyecatcher in je interieur.

[Lees meer…]