Wie & wat

Lola&co is een pro-actief communicatie- en PR-bureau, gespecialiseerd in lifestyle, living en kids. Onze core business is het verzorgen van content, waarbij we er altijd naar streven zoveel mogelijk in de huid van de lezer te kruipen en te schrijven vanuit zijn of haar behoefte en beleving. Ongeacht of het een advertentie, brochure, nieuwsbrief, Facebookpost of persbericht is.

Daarnaast is Lola&co een full service PR-bureau dat het gehele perstraject kan verzorgen, van communicatieadvies tot publicatie en evaluatie. We hebben een breed medianetwerk, zodat we de merken die we vertegenwoordigen steeds weer in de mediaschijnwerpers kunnen zetten en concrete mediawaarde weten te realiseren.

Echter, we hebben ook jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van projectcoördinatie, huisstijl(bewaking), adverteren, de ontwikkeling van promotiematerialen, beursdeelnames, social media en andere (marketing)communicatieactiviteiten, zodat we zeer breed inzetbaar zijn op het gebied van marketing en communicatie.