Summerproof

Nog even en het is weer vakantietijd! En hoewel we nu wellicht nog niet weten waar we de zomer doorbrengen -of het nu in het buitenland of onder de Nederlandse zon is- de allerkleinsten hebben sowieso extra bescherming nodig. Niet alleen hebben baby’tjes vaak sneller last van de zon, ze zijn ook extra gevoelig voor uitdrogen of kouvatten. Zorg voor de vakantie of tijdens een dagje strand daarom voor een goede bescherming: van drinkfles tot zwemluier en van zonnescherm tot badcape, dan is je baby zeker summerproof!

[Lees meer…]

Fotogenieke kraamcadeaus

Zo’n 9 maanden na de lockdown mogen we ons opmaken voor een heuse corona babyboom. En hoewel je waarschijnlijk niet bij iedereen meteen live op kraamvisite kunt gaan, is het natuurlijk wel leuk om de nieuwbakken ouders met een mooi cadeau te verrassen. De bijzondere geschenksets van Lulujo zijn niet alleen heel praktisch -een mooie swaddle is immers altijd handig- maar zal je ongetwijfeld nog op heel veel foto’s terug zien komen. En met de Hello World of Baby’s First Year set geef je de nieuwe ouders de perfecte tools voor vele prachtige babyfoto’s!

[Lees meer…]

Heerlijk ingewikkeld

Een swaddle is onmisbaar voor iedere jonge moeder. Je kunt ze niet alleen gebruiken om je baby heerlijk in te bakeren, maar ze zijn ook ideaal als handdoek of lakentje. Lulujo is de musthave onder de swaddles. Niet alleen zijn ze veel zachter dan gewone swaddles, ze zien er ook nog eens prachtig uit dankzij de mooie prints. Lulujo swaddles zijn zowel los verkrijgbaar, in een mooie kartonnen geschenkdoos, als in luxe sets. Kortom, het perfecte kraamcadeau!
[Lees meer…]

XO voor je baby

Bamboo Muslin Swaddling Blanket - Hugs & Kisses Baby 2Met een pasgeboren baby kun je niet zonder swaddles. Hydrofiele babydoeken kun je echt overal voor gebruiken. Zo zijn swaddles handig als inbakerdoek, handdoek na het badderen, als lakentje en als doek over het aankleedkussen. De bamboe swaddles van Lulujo zijn superzacht en ademend, waardoor de lichaamstemperatuur van je baby optimaal wordt gereguleerd. [Lees meer…]

Verwenmomentje

Lulujo babyBabydoeken zijn superhandig. De hydrofiele doeken, ook wel swaddles genoemd, kun je overal voor gebruiken. Als inbakerdoek, als handdoek na het badje, tijdens het voeden en als lakentje in de wieg. De swaddles van Lulujo zijn lekker groot en heerlijk zacht. En je hebt keuze uit veel verschillende prachtige dessins! [Lees meer…]