De nieuwe BFF’s van Sophie de giraf

Sinds Sophie bijna 60 jaar geleden in Frankrijk werd geboren, mag dit populaire girafje zich wereldwijd het favoriete vriendje noemen van vele miljoenen baby’s. Hoogste tijd dus om kennis te maken met háár gloednieuwe vriendjes: dromedaris Al’Thir en hertje FanFan. Net als Sophie zijn ze gemaakt van 100% natuurlijk rubber, dat ideaal is om veilig op te bijten en hun vorm en grootte sluiten perfect aan bij de grijpreflexen van je kindje. Zo bieden ze niet alleen veel speelplezier, maar ook troost bij doorkomende tandjes.

[Lees meer…]

Laad, druk en loop weg

Dankzij de GBC Foton 30 is professioneel lamineren tegenwoordig een klusje waar je niet meer op hoeft te wachten. Bij deze allereerste volledig automatische kantoorlamineermachine hoef je de documenten alleen nog maar in de autofeed lade te plaatsen en op de startknop te drukken. En terwijl je verder werkt, een kop koffie zet of naar de wc gaat, worden tot wel 30 pagina’s automatisch kaarsrecht gelamineerd. Multitasken was nog nooit zo eenvoudig!

[Lees meer…]

Papierbak 2.0

Ruim anderhalf jaar na invoering van de nieuwe privacywet AVG blijkt uit internationaal onderzoek* dat maar liefst 71% van de ondervraagde bedrijven het beleid ten aanzien van de beveiliging van papieren data niet heeft aangepast. Meer dan 20% is zelfs niet eens in staat om papier veilig te vernietigen, omdat er simpelweg geen papiervernietiger in het bedrijf aanwezig is. En dat terwijl het veilig vernietigen van papier tegenwoordig nauwelijks meer moeite kost dan ‘gewoon’ weggooien. 
[Lees meer…]

Bijt eens op een cactus

Het 100% natuurrubberen speelgoed van Lanco is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Het wordt dan ook gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Sommige onderdelen worden zelfs nog met de hand uitgevoerd waardoor geen twee exemplaren hetzelfde zijn. Van wereldbol tot lieveheersbeestje en van ananas tot zelfs een cactus, alle figuren hebben een heerlijke zachte rubberen textuur en zijn volledig veilig voor je kindje om op te sabbelen en te bijten.
[Lees meer…]

Nieuwe eigenzinnige woonwinkel met een vleugje entertainment

Nederland is een zeer bijzondere woonwinkel rijker: Spektakel. Dit nieuwste woonconcept van Jeroen Speksnijder (bekend van Cash or Trash en populaire woonwinkel Spoor 38) maakt een gewaagde combinatie tussen vintage, nieuw, art, Scandinavisch design, blingbling en een vleugje entertainment. Geen gewone meubels, maar een exclusieve woonwinkel vol tijdloze eyecatchers die het verschil maken in je interieur. [Lees meer…]

Beleef avonturen in de magische wereld van de Klorofil

In de Magische Wereld van de Klorofil staan de natuur en haar bewoners centraal. In deze nieuwe wereld, met een nostalgische knipoog, kunnen kinderen eindeloos fantaseren over de mooiste avonturen met de vriendelijke
dierenfamilies die er wonen, spelen en werken.

[Lees meer…]