Tevreden klanten als ambassadeurs

BeteS biedt bedrijven totaaloplossingen op het gebied van printprocessen en documentstromen, ook ‘document solutions’ genoemd. Om BeteS mooie content te bieden die meer traffic naar de website zou genereren, ging Lola&co een samenwerking aan met communicatiebureau Zinnenprikkelend.
[Lees meer…]

Nieuwe website voor jongerencoach

Onder de naam BijFrank begeleidt coach Frank Vissers jongeren en jongvolwassenen bij wie het om diverse redenen niet lukt om een diploma te halen, een baan te vinden of om hun baan te behouden. BijFrank helpt hen met het verbeteren van hun sociale vaardigheden, vergroten van hun zelfstandigheid, stagebemiddeling en biedt begeleiding op school of op de werkvloer. Om online goed vindbaar te zijn, liet jongerencoach BijFrank een website laten ontwikkelen en vroeg Lola&co om daarvoor de teksten te schrijven.

[Lees meer…]

PR-activiteiten Leitz naar Lola&co

LeitzKantoorartikelenfabrikant Esselte Corporation heeft na een korte bureauoriëntatie besloten haar PR-belangen voor het merk Leitz onder te brengen bij communicatiebureau Lola&co. Lola&co zal onder andere de PR-activiteiten voor de nieuwe productlijnen Leitz WOW en Leitz Complete gaan verzorgen.

[Lees meer…]

Tatum Dagelet ontwerpt jubileumshirt voor dweezilsfriend

Dit jaar bestaat fair fashionlabel dweezilsfriend alweer 5 jaar! Een goede aanleiding om een in-het-oog-springende-PR-actie op touw te zetten. Eind 2012 zijn we om tafel gegaan met dweezilsfriend-oprichter en eigenaar Vivian Joore. Na een middagje brainstormen was een geweldig idee geboren!
[Lees meer…]

Lola&co en Admium ontwikkelen online community

Lola&co en internetbureau Admium hebben in opdracht van fabrikanten Dansac en Hollister een vernieuwde patiëntensite voor stomadragers ontwikkeld. Levenmeteenstoma.nl is een online community voor en door stomapatiënten, waarop ervaringen, levensverhalen, tips en nieuwtjes kunnen worden gedeeld.
[Lees meer…]

Kledingmerk Chaos-and-Order kiest voor Lola&co

logoHet Nederlandse kledingmerk Chaos-and-Order.com heeft besloten haar PR-activiteiten onder te brengen bij communicatiebureau Lola&co. Lola&co zal onder andere de perslancering van de dames- en kindercollectie Spring | Summer 2013 en de online marketing voor Chaos-and-Order.com gaan verzorgen.
[Lees meer…]