Terug naar vroeger met de magische speelboom

 

Wie kent ‘m niet: de magische speelboom waar we in de jaren ’70 zoveel mooie avonturen mee hebben beleefd? Dit nostalgische speelgoed zal ongetwijfeld bij de meesten nog steeds mooie herinneringen oproepen. Sinds kort is de boom opnieuw in Nederland verkrijgbaar en nu is het de beurt aan onze kinderen om hun fantasie de vrije loop te laten met dit bijzondere boomhuis vol activiteiten.

De familie Klorofil, bestaande uit vader, moeder, twee kinderen en hond Basilicum, woont middenin de natuur, in een prachtige woonboom. Behalve een autootje om erop uit te gaan, hebben ze een heuse lift, en kunnen kinderen Marijn en Kersje spelen op de glijbaan, schommel of wip. En om deze wereld vol activiteiten nog leuker te maken, klinken er bijzondere natuurgeluiden als je de boom opent, zoals zingende vogeltjes en het kabbelen van een riviertje. Een wereld waarin kinderen zich urenlang kunnen vermaken en fantaseren over de mooiste avonturen met deze vriendelijke familie. Bovendien is de boom eenvoudig te sluiten en voorzien van een geïntegreerd handvat, zodat dit nostalgische speelgoed makkelijk is mee te nemen.

Jeugdsentiment
Sinds de magische speelboom in de jaren ‘70 voor het eerst op de markt kwam, hebben er wereldwijd al meer dan 1 miljoen kinderen mee gespeeld. Voor veel ouders betekent het dan ook het toppunt van jeugdsentiment om hun eigen kinderen nu weer met deze klassieker te zien spelen. Bovendien kan de opnieuw uitgebrachte boom nu ook worden uitgebreid met een tuin, waarin kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met herbruikbare energie.

Laat van je horen

*