Veilig en verantwoord sabbelen

Dat er op het gebied van fopspenen nog innovatie mogelijk is, bewijst de Nederlandse introductie van de nieuwe speen van Hevea. In tegenstelling tot alle bestaande fopspenen, is deze hippe Deense speen gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vervaardigd uit één stuk.

Het rubber van de Hevea speen is zacht en veerkrachtig, zodat baby’s niet langer een verkreukeld spenengezichtje hebben na het slapen. Bovendien is er door het ergonomisch ontwerp uit één stuk niet langer kans op vuil tussen de verschillende delen of het losraken van onderdelen. Een speen die dan ook een absoluut veilig en natuurlijk alternatief biedt voor bestaande spenen.

Uitvinding
Sinds de uitvinding van de fopspeen is het leven van jonge ouders en baby’s een stuk aangenamer geworden. Baby’s hebben van nature een grote zuigbehoefte, zelfs in de buik stoppen ze hun duim al in de mond. Om aan die zuigbehoefte te voldoen, is een fopspeen dan ook ideaal. En omdat je natuurlijk het beste wilt voor je kindje, let je bij de aanschaf van een speen niet alleen op de vorm en het materiaal, maar ook op veiligheid en de voorkeur van je baby.  

100% natuurlijk
De nieuwste ontwikkeling op het gebied van fopspenen komt van het Deense babymerk Hevea. De speentjes van natuurrubber voelen zacht aan, zijn ergonomisch vormgegeven en vrij van kleurstoffen en andere schadelijke stoffen, zoals BPA, Phthalates en PVC. Uniek is dat de speentjes zijn gemaakt uit één stuk, dus zeer veilig en hygiënisch. Sinds kort zijn de natuurrubberen speentjes van Hevea ook in Nederland verkrijgbaar, zodat ook jouw baby zich voortaan rustig en veilig in slaap kan sabbelen. 

Laat van je horen

*