Klaar voor het hele jaar

Met het Nederlandse klimaat kun je maar beter op alle weertypen voorbereid zijn. Echter, het vinden van een geschikte, weatherproof jas is vaak nog een hele uitdaging. Wat zou een jas die je met regen en zonneschijn kunt dragen handig zijn. 

De ontwerpers van het nieuwe jassenlabel LÖV vonden dit ook en besloten zelf de ultieme jas te ontwikkelen. Het resultaat is een jassenlijn met mooie, functionele, waterafstotende jassen die je in de lente, zomer én herfst kunt dragen.

We houden allemaal van een dagje shoppen, een heerlijke wandeling in de natuur of op de fiets naar het werk. Met het wisselvallige Nederlandse weer kies je al snel voor een praktische jas. Maar je wilt er natuurlijk ook mooi uitzien. Het bijzondere jassenconcept van LÖV biedt de perfecte oplossing. De prachtig ontworpen jassen zijn modieus en gemaakt van ademende, waterafstotende stof.

Monique Eillebrecht van LÖV: “De LÖV collectie bestaat uit vier modellen met verschillende kleuren en dessins. De jassen hebben een mooie pasvorm en veel extra’s. Zo hebben alle jassen een verborgen capuchon en gedetailleerde afwerking.” Carolien van Merksteijn van LÖV vult aan: Bovendien zijn onze jassen op een verantwoorde wijze geproduceerd en gemaakt van hoogwaardige technische stoffen. Of de zon schijnt of het regent, met de jassen van LÖV is naar buiten gaan altijd leuk.

Over LÖV
Na de zoveelste fietstocht in een Hollandse hoosbui besloten modeontwerper Monique Eillebrecht en bedrijfskundige Carolien van Merksteijn dé ultieme jas te ontwerpen. Een jas voor modebewuste vrouwen met een dynamisch leven. Een drie-seizoenenjas die je kunt dragen tijdens een zonnige dag, maar die ook tegen een flinke regenbui kan. De collectie van LÖV bestaat uit vier modellen in verschillende kleuren.

Laat van je horen

*