Hippe speen uit Denemarken

Dé revolutie op het gebied van fopspenen komt uit Denemarken. Met deze speen van Hevea is je kindje helemaal hip. De Hevea speen is totaal anders dan andere spenen en biedt eigenlijk alleen maar voordelen. De natuurrubberen speen voelt zacht aan, is ergonomisch vormgegeven en vrij van kleurstoffen en andere schadelijke stoffen.

Uniek is dat de Hevea speen uit één stuk is gemaakt, dus zeer veilig en hygiënisch. Hollywood celebrities,waaronder Orlando Bloom, zijn al fan, en nu krijgen ook Nederlandse moeders de kans om zo’n hippe speen voor hun baby aan te schaffen.

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van fopspenen komt van het Deense babymerk Hevea. De speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is vrij van de schadelijke stoffen BPA, Phthalates en PVC. Het rubber is zacht en veerkrachtig, zodat baby’s niet langer een verkreukeld spenengezichtje hebben na het slapen. Bovendien is de speen vervaardigd uit één stuk en daardoor veel hygiënischer, want er kan geen vuil tussen de verschillende delen komen.

Laat van je horen

*