Een halve eeuw hip

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Sophie de Giraf in Frankrijk werd geboren. En ook al is Sophie een halve eeuw oud, met haar retro uitstraling is ze helemaal van nu. Voor miljoenen baby’s, waaronder die van vele (inter)nationale celebrities, is dit rubberen girafje het favoriete bijtspeeltje. Speciaal voor de verjaardag van deze belle mademoiselle krijgen alle baby’s die dit jaar worden geboren op Sophie’s geboortedag een Sophie de Giraf cadeau.

Met haar dunne nek en lange poten is Sophie de Giraf zeer geschikt voor kleine babyhandjes en haar zachte, uitstekende oren en poten zijn heerlijk om op te sabbelen of in te bijten. Door haar opvallende giraffenvlekjes, speciale geur en grappige piepgeluidje leren veel baby’s haar al snel herkennen en prikkelt ze hun zintuigen.

100% natuurlijk
In haar geboorteland is Sophie de Giraf een begrip: 95% van de Franse baby’s heeft zijn eigen Sophie. Vandaag de dag wordt Sophie nog steeds grotendeels met de hand vervaardigd volgens een met zorg bewaard fabrieksgeheim. Bovendien is ze gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is vrij van schadelijke stoffen, zoals BPA, PVC en Phthalates, dus voor baby’s een volledig veilige keuze.

Je eigen Sophie
Ter ere van de verjaardag van Sophie de Giraf wordt dit jaar een speciale actie georganiseerd. Alle baby’s die dit jaar op 25 mei geboren worden, de geboortedag van Sophie, krijgen een eigen Sophie de Giraf cadeau*! Een mooi geboortecadeau ter ere van een bijzondere verjaardag.

* Kijk voor de actievoorwaarden op de website

Laat van je horen

*