Avonturen in een sprookjespompoen

Sinds kort is de magische pompoen niet langer alleen de betoverde koets uit Assepoester, maar ook het nieuwe verblijf van de familie Klorofil. Deze vriendelijke familie verruilt haar onderkomen in de nostalgische Magische Speelboom voor de nieuwe Magische Pompoen.

Na de Magische Speelboom – bekend uit de jaren 70 – is nu ook de Magische Pompoen in Nederland verkrijgbaar. Met dit nieuwe speelhuis kan je kind zich urenlang vermaken en fantaseren over de mooiste avonturen met de vriendelijke familie Klorofil. In de pompoen vind je een woonkamer, een slaapkamer voor vader en moeder Klorofil, een slaapkamer voor de kinderen, een stal voor het paard Grison en een grote tuin.

Om de wereld van de familie nog leuker te maken, heeft de pompoen leuke extra’s zoals een lift, een ladder en een galerij op de eerste verdieping, een glijbaan, een schommel en een draaimolen. De pompoen is eenvoudig te sluiten en dankzij het handvat makkelijk mee te nemen. De pompoen wordt geleverd inclusief twee bedden, een tafeltje, vier stoelen en natuurlijk de vijf leden van de familie Klorofil.

Laat van je horen

*