Fitnessketen fit20 opent studio in Arnhem

logo_fit20_FC_ECDe landelijke fitnessketen fit20 opent binnenkort een splinternieuwe fitnessstudio in Arnhem. Met de formule van fit20 is slechts 20 minuten trainen per week genoeg om fit te worden en fit te blijven. Dankzij de airco gekoelde fitnessruimte is omkleden en douchen niet nodig. Een ideale trainingsmethode voor mensen met een drukke agenda.

De formule van fit20 is gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma waarbij elke spiergroep wordt geoefend. De intensieve training van 20 minuten per week wordt begeleid door een personal trainer, waardoor optimaal wordt getraind. De methode is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichamelijke conditie of sportervaring.

Dave Mulderij, studio-eigenaar en personal trainer van fit20 Arnhem: “De training is altijd op afspraak. Ik geef de training aan één of twee mensen tegelijk. Het is dus ook mogelijk om met een collega of uw partner te komen. Omdat de trainingsruimte is gekoeld, is omkleden en douchen niet nodig. De wekelijkse training is daardoor makkelijk in te passen, ook in de agenda van drukbezette mensen.

De nieuwe Arnhemse studio van fit20 wordt op 9 september officieel geopend in het Facility Center op Kantoorpark IJsseloord 2. Na de officiële opening is er gelegenheid om rond te kijken en kennis te maken met personal trainer Dave Mulderij en de trainingsmethode van fit20.

Laat van je horen

*