Vrolijk geboortebord voor op je raam

Geboortebord - vrijstaandAls je net vader of moeder bent geworden, wil je dat het liefst van de daken schreeuwen. Een geboortebord is een originele manier om iedereen te laten weten dat jullie kleintje er is.

De ontwerpen van Jouwgeboortebord.nl worden op maat gemaakt. Of je kindje nu blond of bruin haar heeft, blank of getint is, Nederlands of Aziatisch, er is altijd een ontwerp dat precies bij hem of haar past.

Een geboortebord is een nieuwe, originele manier om te laten weten dat er een kindje is geboren. Het bord doet denken aan de makelaarsborden die als V-borden op ramen van huizen worden geplakt. Alleen nu met een vrolijk ontwerp en de naam van je baby erop gedrukt. Met twee plakstrips is het bord eenvoudig op het raam te bevestigen en te verwijderen.

De geboorteborden van Jouwgeboortebord.nl kun je in een ontwerp van jouw keuze laten maken. Als je wilt, kun je de huids- of haarkleur laten aanpassen zodat het bord precies bij je kindje past. Er zijn zelfs speciale borden voor tweelingen verkrijgbaar. Via de website zijn er tevens bijpassende geboortekaartjes bij te bestellen.

   

Laat van je horen

*