Met trendy blikvangers het najaar in

Rosa di Luca-sfeerbeeld Muranoglas_lrOm je nieuwe outfit helemaal af te maken, kies je dit najaar voor contrastrijke accessoires en sieraden. Sieradenmerk Rosa Di Luca komt met een trendy collectie zilveren ringen en hangers met zwart en wit zirkonia. Opvallend zijn de hippe hangers gemaakt van Italiaans Muranoglas, die je kunt dragen aan een koord of collier. Hoewel we eigenlijk het gevoel hebben dat de zomer nog niet eens is begonnen, staat het najaar alweer voor de deur. Nog even en dan zijn de kledingkasten weer gevuld met wintergarderobe en maken t-shirts en tops plaats voor truien en vesten. 

Black & White

De najaarscollectie van Rosa Di Luca bestaat uit zilveren sieraden bezet met fonkelende zirkonia’s die passen bij zowel casual als chique outfits. In de collectie is veelvuldig gebruik gemaakt van opvallende zwarte en witte zirkonia’s, prachtig voor bij je feestkleding.

Rosa di Luca-murano bruin_lrMuranoglas
Paradepaardje van de collectie zijn de hippe hangers van Muranoglas. De hanger kan aan een koord of collier gedragen worden en is verkrijgbaar in de vorm van een druppel of een hart. Muranoglas wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd op het Italiaanse eiland Murano, vlakbij Venetië. De glazen hangers worden handgeblazen en gedecoreerd door middel van een eeuwenoude techniek, waardoor elk sieraad uniek is.

 

Rosa Di Luca is verkrijgbaar bij meer dan 150 trendjuweliers in Nederland, voor verkooppunten zie www.rosadiluca.nl.

 

Laat van je horen

*