Nijhof breidt assortiment uit met unieke industriele meubels van Spoor 38

Spoor 38 bij Nijhof 4Woonwinkel Spoor 38 en woonwarenhuis Nijhof hebben de krachten gebundeld. Sinds kort is een deel van het assortiment van Spoor 38, gespecialiseerd in brocante en industriële meubels en lampen, ook te verkrijgen bij Nijhof in Baarn.

De Spoor 38 winkel binnen Nijhof beschikt over een gevarieerd en continu wisselend assortiment industriële meubels, woonaccessoires en lampen. De meubels zijn stuk voor stuk uniek en met een eigen verhaal. Wekelijks, soms zelfs dagelijks, worden er nieuw ingekochte artikelen aan het assortiment toegevoegd.

Jan Nijhof, eigenaar woonwarenhuis Nijhof: “Wij zien het assortiment van Spoor 38 als een zeer welkome aanvulling binnen ons totaalassortiment, dat voornamelijk bestaat uit nieuwe meubels. Juist de combinatie, het integreren en mixen van nieuwe en oude meubels levert vaak verrassende resultaten op. Deze mogelijkheid kunnen wij de klanten van Nijhof nu bieden”.

Jeroen Speksnijder, eigenaar Spoor 38, vult aan: “Voor Spoor 38 is het een unieke kans om haar industriële assortiment aan een nog breder publiek te kunnen tonen. De meubels van Spoor 38 zijn items met een verhaal, robuust en authentiek. We merken dat mensen de originele industriële meubels en lampen steeds beter weten te combineren met nieuwe meubels. Door onze krachten met die van Nijhof te bundelen kunnen wij onze klanten zo nog beter helpen bij de inrichting van een uniek interieur. De verwachtingen zijn positief en hoog gespannen!”

Laat van je horen

*