Succesvolle multimediacampagne Citymarketing Amersfoort

Netwerkquiz Where Minds Meet_2Amersfoortse professionals die regelmatig op sociale netwerken als Facebook en Twitter aanwezig zijn, kan het niet zijn ontgaan: de netwerkquiz van Citymarketing Amersfoort. Deze quiz, die Amersfoortse professionals uitdaagt om hun kennis over zakelijk Amersfoort te testen, werd onlangs succesvol gelanceerd en telt inmiddels al honderden deelnemers. De netwerkquiz maakt deel uit van de multimediale campagne ‘Locatie Amersfoort – where minds meet’  met als doel het zakelijk toeristisch bezoek aan Amersfoort te stimuleren.

Ieder jaar vinden talloze zakelijke bijeenkomsten plaats in regio Amersfoort, van vergaderingen en brainstormsessies tot congressen en beurzen. De stad heeft een centrale ligging, uitstekende faciliteiten op het gebied van zakelijke bijeenkomsten en telt honderden landelijke hoofdkantoren, branche- en belangenverenigingen en netwerkorganisaties. Stichting Citymarketing regio Amersfoort is van mening dat het zakelijk toerisme nog veel verder kan groeien en is daarom dit jaar de multimediale campagne ‘Locatie Amersfoort – where minds meet’ gestart.

Netwerkquiz
De quiz op Wheremindsmeet.nl bestaat uit random 10 vragen over Amersfoort, netwerken, vergaderen en events. De deelnemers maken kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door verschillende hotels en restaurants uit de regio. Door hun eigen netwerk actief in te zetten en uit te nodigen ook deel te nemen aan de quiz, kunnen deelnemers bonuspunten verdienen en hun winkansen vergroten.

Ambassadeursprogramma
De deelnemers met de hoogste score, de echte Amersfoort kenners, krijgen het ambassadeurschap voor zakelijk toeristisch Amersfoort aangeboden. Zij ontvangen gepersonaliseerde visitekaartjes met een persoonlijke inlogcode, waarmee ze hun relaties korting kunnen geven op bijeenkomsten in de regio Amersfoort.

Where Minds Meet Magazine
Onderdeel van de campagne van Citymarketing Amersfoort is het Where Minds Meet magazine met tips voor originele locaties voor zakelijke bijeenkomsten, restaurants en hotels. Deelnemers aan de netwerkquiz van wie de score nog niet hoog genoeg is om ambassadeur te worden, kunnen dit magazine gratis toegestuurd krijgen. Een mooie manier om je kennis over zakelijk Amersfoort bij te spijkeren. Daarnaast wordt het magazine breed verspreid onder meetingplanners, congresorganisatoren en management-ondersteuners.

Locatie Amersfoort
Op de website www.locatieamersfoort.nl staat een compleet en actueel overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van meeting en events in de regio Amersfoort. Om de campagne offline uit te bouwen, zullen de deelnemende bedrijven zich bovendien gezamenlijk presenteren op beurzen en evenementen en worden er regelmatig netwerkbijeenkomsten, workshops en site-inspections georganiseerd.

De campagne ‘Locatie Amersfoort – where minds meet’ is door de Stichting Citymarketing Amersfoort ontwikkeld in samenwerking met tientallen betrokken ondernemers uit de regio en wordt financieel ondersteund door gemeenten Amersfoort, Leusden en provincie Utrecht. 

Lees meer over de ontwikkeling van de netwerkquiz

Laat van je horen

*