Design-het-zelf voor designers in de dop

In de dop - no picturesHet nieuwe kindermerk In de dop komt met een collectie t-shirts en accessoires voor creatieve kids. Designers in de dop kunnen de originele designs op de t-shirts en accessoires zelf inkleuren met textielmarkers. Zo ontwerp je in een handomdraai je eigen vrolijke T-shirt.


Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven met de design-het-zelf collectie van het nieuwe kindermerk In de dop. De collectie bestaat onder meer uit T-shirts, buttons, tassen, schorten, koksmutsen, kussens en bekers met originele ontwerpen. De designs kunnen door kinderen naar eigen smaak worden ingekleurd. Design is fun!

Naast de design-het-zelf collectie heeft In de dop een kleurrijke collectie t-shirts met originele, grafische designs. De t-shirts zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en er is veel zorg besteed aan het ontwerp en de pasvorm. De t-shirts zijn verkrijgbaar in vijf kleuren in maat 62 t/m maat 164. Om de outfit compleet te maken zijn er buttons en andere accessoires van In de dop verkrijgbaar.

Laat van je horen

*