Ik ga op reis en ik neem mee…

trolleys jongens… mijn eigen trolley! Bij webwinkel Bulbby kun je stoere reiskoffers laten maken in je favoriete kleur en met de naam van je kind erop. Met zo’n mooie reiskoffer wordt op vakantie gaan, een weekendje weg of een logeerpartij bij opa en oma extra leuk.

Met een eigen reiskoffer wordt op reis gaan extra leuk. De trolleys van Bulbby zijn helemaal zelf samen te stellen, want je kiest zelf de kleur, de maat en de opdruk. Combineer de naam van je kind met een originele opdruk van bijvoorbeeld een vliegtuig, een stoer cijfer, een dino, vlinder of bloemen en je creëert een unieke reiskoffer. Om de reisoutfit helemaal compleet te maken is er een bijpassende toilettas met opdruk verkrijgbaar.

Vliegtuig
De reistrolley is verkrijgbaar in twee maten in de kleuren marine, rood, roze/zilvergrijs en blauw/legergroen. Door de wielen, de uitschuifbare trekstang en het waterafstotende materiaal is het een hele praktische en handige koffer die bovendien ook mee kan als handbagage in het vliegtuig.

Laat van je horen

*