Fotoboek Met het Oog op Amersfoort viert lustrumjaar met publieksprijs

Ter ere van de 5e editie van het fotoboek Met het Oog op Amersfoort heeft de organisatie dit jaar een publieksprijs in het leven geroepen. De inwoners van Amersfoort gaan bepalen welke foto de titel ‘Beste foto van 2011’ wint. Voor de verkiezing zijn 23 foto’s genomineerd, van elke fotograaf die bijdraagt aan het boek één foto.

Het fotoboek Met het Oog op Amersfoort is een boek voor en door mensen die van Amersfoort houden. Het boek brengt een jaar lang Amersfoort in beeld. Ook de 5e editie geeft weer een mooi overzicht van memorabele gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Publieksprijs
Dit jaar wordt voor het eerst, naast de vakprijs, een publieksprijs uitgereikt voor de beste foto van 2011. Voor de verkiezing zijn 23 foto’s genomineerd door de samenstellers van het boek. Alle inwoners van Amersfoort en omstreken kunnen meedoen aan de verkiezing en hun stem uitbrengen op een van de genomineerde foto’s. In het boek staat precies beschreven hoe de stem kan worden uitgebracht. Door te stemmen maken de deelnemers bovendien kans op een mooie prijs.

Uitreiking eerste exemplaar
Op 21 november aanstaande wordt het eerste exemplaar van Met het Oog op Amersfoort #2011 uitgereikt aan burgemeester Lucas Bolsius. Vanaf 22 november 2011 is het boek verkrijgbaar bij de boekhandel en vele andere verkooppunten. Het boek is nu al te bestellen via de website www.methetoogopamersfoort.nl.

Laat van je horen

*