Ondernemersvereniging Aan de Eem viert 1-jarig bestaan

Fotografie: Zinnenprikkelend

Sinds eind 2010 zijn de Amersfoortse (horeca)ondernemers aan de Eemhaven, het Eemplein en het Oliemolenkwartier verenigd in de Ondernemersvereniging Aan de Eem. 

De doelstelling van de vereniging is om van het tweede stadshart van Amersfoort een aantrekkelijk gebied te maken voor bezoekers en een gezicht te geven aan vele activiteiten die er in dit gebied plaatsvinden.

Van oudsher zijn de Eemhaven en het Oliemolenkwartier zeer bedrijvige gebieden en ook nu nog is het gebied volop in ontwikkeling. Moderne bouwwerken verrijzen in een authentiek havengebied. De vele horecagelegenheden, creatieve bedrijven, kunstenaars en het toekomstige Eemplein maken het gebied tot het hart van de creatieve economie van Amersfoort.

De ondernemersvereniging zet zich in om de ontwikkelingen in het Eemgebied te sturen en goed ondernemersklimaat te creëren. In het afgelopen jaar hebben zich tientallen bedrijven aangesloten bij de vereniging, waaronder horecaondernemingen Dara, de Saffraan, Zandfoort aan de Eem, De Vereeniging en Merlot, De Inspiratieboot, Cultureel Podium De Kelder, ZEEP Architecten en de ondernemers van Rohm & Haas.

Ondernemersvereniging Aan de Eem viert haar 1-jarig bestaan met een feestelijke eindejaarsborrel op 19 december aanstaande in Zandfoort aan de Eem.

            

            


Laat van je horen

*