Zet je tanden eens in een pandabeer

Voor veel baby’s is een bijtring het favoriete speelgoed. Vooral bij doorkomende tandjes is een bijtring heerlijk om op te sabbelen. De Hevea Panda bijtring is deze maand als beste uit de test gekomen van het Duitse ÖKO-Test Magazine. De soepele bijtring is gemaakt van natuurlijk materiaal en vrij van schadelijke stoffen, dus voor baby’s een volledig veilige keuze.

De Hevea Panda bijtring is wereldwijd al meerdere malen onderscheiden met belangrijke prijzen. Deze maand werd de bijtring als beste getest in het Duitse ÖKO-Test Magazine. De bijtring scoorde zeer goed op de punten veiligheid, hygiëne, duurzaamheid en ergonomisch ontwerp.

Natuurlijk materiaal
Net als de bekende Hevea speen is de Panda bijtring gemaakt van natuurlijk rubber van de Hevea boom. Het materiaal is van nature vrij van schadelijke stoffen, zoals BPA, PVC en Phthalates en kleurstoffen. Een 100% veilige keuze voor je kindje.

Zacht en soepel
De Hevea Panda bijtring is zacht en soepel, maar toch stevig genoeg om babytandjes te kunnen weerstaan. Dankzij de handige uitsparing in het midden kunnen ook de allerkleinsten de bijtring goed vasthouden.

 

 

   

   

   

    

   

 

Laat van je horen

*