Woonwinkel Spoor 38 lanceert nieuwe retailformule

Woonwinkel Spoor 38, bekend om haar bijzondere assortiment industriële meubels en lampen, heeft een nieuwe retailformule gelanceerd: Loods 39. Loods 39 biedt een speciale collectie interieurproducten, zoals industriële winkelrekken, toonbanken, winkelkasten en bijzondere lampen, exclusief voor de zakelijke markt.

Het is pas twee jaar geleden dat de succesvolle woonwinkel Spoor 38 zijn deuren opende in de voormalige Zuivelfabriek in Soest. Inmiddels is Spoor 38 uitgeroepen tot ‘Woonwinkel van het Jaar’ en geniet de winkel landelijke bekendheid bij particulieren én zakelijke klanten. Reden genoeg voor eigenaar Jeroen Speksnijder om een nieuwe retailformule te lanceren: Loods 39.

Eigenaar Jeroen Speksnijder legt uit hoe het idee voor Loods 39 is ontstaan: “Spoor 38 heeft veel zakelijke klanten, waaronder interieurarchitecten, winkelinrichters en projectinrichters, maar ook bedrijven, horeca en grote kledingmerken. Omdat zij vaak op zoek zijn naar heel specifieke items, hebben we een speciaal retailassortiment samengesteld. Deze specifieke items presenteren we niet in de winkel, maar in onze loods, slechts 5 minuten verwijderd van de winkel.” 

Het assortiment van Loods 39 is exclusief verkrijgbaar voor de zakelijke markt en op afspraak te bezichtigen in de opslagloods in Soest. Op de website www.loods39.nl kunnen mensen alvast een kijkje nemen. Voor speciale wensen kan bovendien een zoekopdracht worden gegeven.

Laat van je horen

*