Hip in een handomdraai

In een fashionable zomeroutfit mogen pasteltinten dit jaar niet ontbreken. Natuurlijk hoef je niet een hele nieuwe garderobe aan te schaffen. Met een aantal goede accessoires creëer je binnen een handomdraai een hippe, nieuwe look. Sieradenmerk Rosa di Luca heeft de nieuwe trend helemaal begrepen.

Dé nieuwe voorjaarstrend heet pastel. Een hele outfit in pasteltinten is al snel too much. Slimmer is om een aantal goede basisstukken te combineren met mooie accessoires. Met de pastelkleurige sieraden van Rosa di Luca maak je je zomeroutfit compleet. De zilveren sieraden combineren prachtige pasteltinten met glimmende zirkonia steentjes.  De perfecte finishing touch voor je zomergarderobe!

Rosa Di Luca is verkrijgbaar bij meer dan 200 trendjuweliers in Nederland. Kijk voor verkooppunten op www.rosadiluca.nl

***

Over Rosa Di Luca
De door Italiaanse designers ontworpen collecties voor Rosa Di Luca bestaan uit mooie, betaalbare zilveren sieraden, gecombineerd met zirkonia, cat’s eye, diamant of leer. Alle sieraden van Rosa Di Luca zijn vervaardigd van gerhodineerd zilver zodat ze niet verkleuren en om de sieraden een mooie, witgouden kleur te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat van je horen

*