Flaneren met je fiets


Maak van de straat een heuse catwalk op deze bijzondere designfiets waarmee je zeker alle ogen op je gericht krijgt. De Primarius Lady Artisan is namelijk een waar kunstwerkje. De exclusieve stadsfiets is handgemaakt en wordt uitgebracht in een gelimiteerde en genummerde oplage. Een echt collector’s item voor liefhebbers van design, stijl en luxe.

De Primarius Lady Artisan is echt Dutch Design, bedacht en ontworpen door designbureau Signiatura. De onderdelen zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en de fiets wordt grotendeels met de hand vervaardigd. Het frame is voorzien van een stijlvolle koningblauwe lak die perfect matched bij de cognackleurige lederen handvatten en zadel. Het resultaat: een oogverblindende, stijlvolle stadsfiets waarop je gezien wilt worden.

***

Over Primarius
Nederlandse fietsen hebben een lange historie en internationaal een naam hoog te houden. Een van de klassiekers die een belangrijke bijdrage aan deze vaderlandse fietshistorie heeft geleverd, is Primarius. Bijna 100 jaar na het ontstaan wordt dit befaamde Oudhollands fietsenmerk nieuw leven ingeblazen door designbureau Signiatura, dat het oude vakmanschap van weleer koppelt aan modern design, rijcomfort en techniek. De Primarius Artisan herenfiets en de Primarius Lady Artisan damesfiets worden in Nederland grotendeels met de hand geassembleerd. Niet alleen uit respect voor het Nederlands vakmanschap en de fietshistorie van Primarius, maar ook om jonge talenten de kans te geven het oude Hollandse fietsmakersambacht weer uit te kunnen voeren.

Voor het bezichtigen en het maken van een proefrit op de Primarius Artisan of de Primarius Lady Artisan kunt u terecht in de Primarius showroom in Scherpenzeel (op afspraak) en fietsspeciaalzaak Bikelane in Leiden.

 

Een greep uit de publicaties tot nu toe:

Laat van je horen

*