Sophie de Giraf in designer creatie voor het goede doel

Al ruim 50 jaar is Sophie de Giraf het lievelingsspeelgoed van baby’s en dreumesen. Wereldwijd hebben meer dan 50 miljoen baby’s met het populaire girafje gespeeld. Als ode aan Sophie de Giraf heeft mama magazine verschillende BN’ers en modeontwerpers gevraagd een nieuwe outfit voor het girafje te ontwerpen.

Speciaal voor het goede doel creëerden o.a. Danie Bles, Sjaak Hullekes en Vivian Slingerland een unieke outfit voor Sophie. De designer girafjes worden binnenkort geveild voor Orange Babies.

De designers hebben een blanco Sophie de Giraf omgetoverd tot een geheel eigen creatie. Het resultaat mag er zijn: 17 ware kunstwerkjes van de hand van styliste Danie Bles, presentatrice Vivian Slingerland, graffiti artiest FAKE en modeontwerpers als Sjaak Hullekes, Van Markoviec, Rianne de Witte, Marije de Haan, Marloes Blaas, Jan Boelo, Winde Rienstra, Dennis Diem en Sarena Huizinga.

Stijlicoon
Alle ontwerpers waren meteen enthousiast over de actie. Sjaak Hullekes over Sophie de Giraf: “Ik vind het bijzonder dat Sophie de Giraf het al vijftig jaar uithoudt in de speelgoedbranche. Om die reden besloot ik van deze bekende giraf een beeldje te maken, zeg maar een monument, om de simpele reden dat ik vind dat ze dat heeft verdiend.” Dennis Diem creëerde een gouden outfit: “Omdat elk stijlicoon het verdient om te schitteren, heb ik Sophie voorzien van een met pailletten geborduurde, gouden outfit. Zo is Sophie niet alleen het meest populaire kinderspeeltje, maar ook het meest stijlvolle.”

Veiling voor Orange Babies
Alle ontwerpen zijn vanaf 12 april aanstaande te bewonderen in mama magazine en op www.fabulousmama.nl. Via de website kun je op de unieke girafjes bieden om je favoriete Sophie de Giraf te bemachtigen. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan Orange Babies.

   

   

            

Laat van je horen

*