Eyecatcher vol bijzondere herinneringen

Ben jij al tijden op zoek naar iets origineels voor aan de muur? Of zou je graag iets leuks doen met al die mooie vakantie- en kinderfoto’s? Met de designer collages van EasyCollage sla je twee vliegen in één klap. Maak je keuze uit een van de vele collageontwerpen, combineer deze met je mooiste foto’s en je hebt een uniek kunstwerk vol bijzondere herinneringen aan de muur.

De bedenkers van EasyCollage maken het je makkelijk. Ze hebben verschillende talentvolle Nederlandse designers gevraagd om mooie collages te ontwerpen. Je hoeft alleen maar je favoriete ontwerp te kiezen en je mooiste foto’s erin te zetten. Je kunt kiezen uit ontwerpen van o.a. Pimpelmees, Million Dollar Design, Tante Beun, Grootzus en Ella Bella Boem of je kiest voor een neutraal basisontwerp. Zelfs met twee linker computerhanden heb je binnen no time je eigen collage aan de muur hangen of een persoonlijk en origineel kado om aan iemand anders te geven!

Meer informatie: www.easycollage.nl

***

Over Dodidop
Het bedrijf achter EasyCollage, Dodidop, ontwikkelt gebruiksvriendelijke websites en applicaties waarmee unieke fotoproducten kunnen worden ontworpen. Eerder ontwikkelde het bedrijf KwartetCadeau, waarmee je met eigen foto’s een persoonlijk kwartetspel kunt maken.

Een greep uit de publicaties:

Flow januari 2013

 

 

 

 

    

Laat van je horen

*