PR-activiteiten Sorbo naar Lola&co

Non-food specialist Nedac Sorbo heeft na een korte bureauoriëntatie besloten haar PR-belangen voor het merk Sorbo onder te brengen bij communicatiebureau Lola&co. Lola&co zal onder andere de perslancering en social media activiteiten ten behoeve van de nieuwe productlijnen Sorbo Mooi Schoon en Sorbo Ultra Clean verzorgen.

Sorbo
Sorbo is al ruim 50 jaar de schoonmaakspecialist van Nederland. Van reinigers, doeken en sponsen tot borstels en bezems; Sorbo is uw hulp in huis. Sorbo Mooi Schoon is een productlijn met schoonmaakmiddelen voor het hele huishouden, ontwikkeld met extra aandacht voor mens en milieu. Voor Sorbo Mooi Schoon is een bijzondere verpakking ontwikkeld in de vorm van handige sprayflacons met opvallend ‘doorkijk design’. De productlijn omvat een multireiniger spray, een sanitairspray, een vloerspray en een geconcentreerde vloerreiniger, elk voorzien van een bijzondere wereldgeur.

Lola&co
Lola&co is gespecialiseerd in communicatie- en PR-advies op het gebied van lifestyle, living en kids. Het Amersfoortse bureau is naast Sorbo onder andere verantwoordelijk voor de PR- en communicatieactiviteiten voor Sophie de Giraf, woonwinkel Spoor 38, Citymarketing Amersfoort, fietsmerk Primarius en EasyCollage.

 

Laat van je horen

*