Schoonmaken wordt weer leuk

 Oké, we geven toe. Niet alles en iedereen is blij met onze komst. Vet, vuil, modder en kalk zien ons liever gaan dan komen, maar voor alle anderen hebben we goed nieuws! Schoonmaken wordt weer leuk met de nieuwe schoonmaakmiddelen van Sorbo. Een serie reinigingsproducten met handige sprayflessen, extra schoonmaakkracht en heerlijke geuren. Wel oppassen, voordat je het weet heb je er een nieuwe hobby bij 😉

Schoonmaakspecialist Sorbo weet als geen ander waar moderne huishoudens behoefte aan hebben. We willen wel een schoon huis, maar niet teveel tijd kwijt zijn aan schoonmaken. Met de nieuwe reinigingsmiddelen van Sorbo Mooi Schoon wordt schoonmaken weer leuk! De producten zijn makkelijk in gebruik en ontwikkeld met aandacht voor mens en milieu. Even sprayen, afnemen en klaar. Binnen no time zijn woonkamer, keuken, badkamer en vloer weer heerlijk schoon en fris. De producten laten bovendien een verzorgend laagje achter zodat vuil minder snel hecht.

Speciaal voor deze nieuwe productlijn heeft Sorbo vier wereldgeuren samengesteld, zodat schoonmaken een echte belevenis wordt: Oriental Garden, Desert Orange, Arctic Mountain en Jaipur Meadow. En dankzij de duidelijke flessen is niet te missen waarvoor je de schoonmaakproducten kunt gebruiken. Je kunt kiezen voor twee soorten vloerreinigers, een sanitairreiniger en een allesreiniger.

Voor meer informatie: www.sorbo.nl/mooischoon

 

Laat van je horen

*