Change your mood, change your symbols

De nieuwe sieradencollectie Symbols van Rosa Di Luca kun je in een handomdraai aanpassen aan je kleding, je mood of het moment van de dag. De collectie bestaat uit mooie, grote zilveren hangers die je kunt dragen zonder medaillon of houder en zijn verkrijgbaar in diverse modellen die voor de drager een persoonlijke betekenis hebben.

De Symbols worden volgens de laatste catwalktrend gedragen aan een lang collier en zijn uitgevoerd in de vorm van bijvoorbeeld babyvoetjes, een hondenpoot, de tree of life, een boeddha of als modieus hartje, geluksklaver of bloemen. De Symbols zijn bovendien verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zilver, verguld of roséverguld.

Wil je wat meer glitter en glamour ? Combineer dan je favoriete Symbol met een achterplaatje dat is bezet met fonkelende zirkonia’s om een extra luxe uitstraling te creëren. Dit achterplaatje plaats je eenvoudig achter je Symbol.

De zilveren Symbols van Rosa Di Luca zijn verkrijgbaar vanaf € 42,50. Bijpassende zilveren colliers in verschillende lengtes en kleuren zijn verkrijgbaar vanaf € 35,00. Rosa Di Luca is verkrijgbaar bij meer dan 200 trendjuweliers in Nederland. Kijk voor verkooppunten op www.rosadiluca.nl

***

Over Rosa Di Luca
De door Italiaanse designers ontworpen collecties voor Rosa Di Luca bestaan uit mooie, betaalbare zilveren sieraden, eventueel gecombineerd met zirkonia, diamant of leer. Verkrijgbaar al vanaf € 29,00.

Laat van je horen

*