Voor het echte schoonmaakwerk

Eindeloos schrobben omdat het écht schoon moet worden? Niet nodig! Laat Sorbo voortaan het zware schoonmaakwerk doen. De nieuwe reinigers van Sorbo Ultra Clean doen precies wat je van een schoonmaak-
middel mag verwachten en verwijderen zelfs de meest hardnekkige vlekken. Of het nu gaat om de vloer, tafel, ramen, oven, autovelgen of zelfs kledingvlekken: Sorbo Ultra Clean reinigt werkelijk alles. 

Voor het echte schoonmaakwerk heb je een krachtig schoonmaakmiddel nodig. De nieuwe schoonmaakmiddelen van Sorbo Ultra Clean zijn opgewassen tegen alle soorten vuil en vlekken. De producten staan garant voor een perfect schoonmaakresultaat en zijn tegelijkertijd vriendelijk voor de huid. De keuken & interieurreiniger is meteen klaar voor gebruik en maakt perfect en streeploos schoon. De geconcentreerde allesreiniger en vloerreiniger zijn zowel verdund als onverdund te gebruiken, afhankelijk van de benodigde schoonmaakpower. Sorbo is uw nieuwe hulp in huis.

Voor meer informatie: www.sorbo.nl/ultraclean

Laat van je horen

*