Leef je uit!

_MG_7204B_WINTER 12_CHAOSANDORDERHet Nederlandse kinderkledingmerk Chaos-and-Order.com daagt creatieve jongens en meisjes uit met haar nieuwe wintercollectie. De collectie heeft een geheel eigen, herkenbare stijl met veel vrolijke kleuren. Met de kledingstukken kun je eindeloos combineren en je eigen creaties samenstellen. Alle combinaties mogen en kunnen, als je maar durft! De perfecte kleding voor creatieve kids.

Kledingmerk Chaos-and-Order.com lanceert een nieuwe wintercollectie met veel vrolijke, heldere kleuren. De kleding is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit tricot en heeft een mooie, smalle pasvorm. De jongenscollectie bestaat uit diverse shirts, longsleeves en polo’s met stoere prints. Voor de meiden zijn er veel jurkjes, rokjes, shirts en bijpassende vestjes. De verschillende dessins komen in meerdere kledingstukken terug, zodat je veel eigen combinaties kunt maken.

Chaos-and-Order.com is een belevenis om te dragen. Zoals de naam al zegt: alles mag. Alle kleuren en combinaties zijn mogelijk. Leef je uit en stel je eigen creaties samen! Minder creatieve geesten kunnen overigens – heel handig – via de website in één keer een hele outfit bestellen.

Kinderkleding van Chaos-and-Order.com is voor jongens en meisjes van 3 t/m 12 jaar.

 

 

 

   

   

Laat van je horen

*