Sophie de Giraf in kerstsfeer

De eerste kerst van je kindje wordt extra speciaal met deze leuke Sophie de Giraf kerstset. De set bestaat uit een exemplaar van de wereldberoemde giraf en twee grappige kerstballen met besneeuwde mini-Sophietjes erin. Het perfecte cadeau voor een kerstfeest om nooit te vergeten.

Dé cadeautip voor de allerkleinsten is dit jaar de kerstset die Sophie de Giraf speciaal voor de feestdagen heeft samengesteld. De populaire giraf en de twee originele kerstballen vormen een prachtig geschenk om de eerste kerst van je (klein)kind extra gedenkwaardig te maken. De kerstballen zijn bovendien ook los te verkrijgen, zodat echte Sophie de Giraf fans hun hele kerstboom vol kunnen hangen voor een kerstfeest in Sophie-style.

In haar geboorteland is Sophie de Giraf al jaren een begrip: 95% van de Franse baby’s heeft zijn eigen Sophie. Ook in Nederland is het girafje inmiddels razend populair onder baby’s en dreumesen. Met haar dunne nek en lange poten is Sophie de Giraf zeer geschikt voor kleine babyhandjes. Het zachte natuurrubber is heerlijk om op te sabbelen of in te bijten. Een veilige keuze bovendien: Sophie de Giraf is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen, zoals BPA, PVC en Phthalates.

 

 

 

 

   

   

Laat van je horen

*