Kwartetten met herinneringen

Een oer-Hollands potje kwartetten blijft leuk. Met KwartetCadeau kun je nu eenvoudig een eigen kwartetspel maken, met zelfgekozen thema’s en foto’s. Een origineel cadeau, bijvoorbeeld voor de feestdagen, een speciaal jubileum of als huwelijksgeschenk. Zo wordt een potje kwartetten voortaan een avondje herinneringen ophalen!

Op KwartetCadeau.nl kun je eenvoudig met je mooiste vakantiefoto’s, meest dierbare familiefoto’s of hilarische jeugdfoto’s een kwartetspel samenstellen. Het spel wordt gemaakt van stevige, extra grote en mooi afgewerkte kwartetkaarten en wordt verpakt in een vrolijk doosje. Met behulp van een duidelijke uitleg stel je eenvoudig online je kwartet samen en kun je het net zo lang aanpassen totdat het helemaal naar je zin is.

Meer informatie: www.kwartetcadeau.nl

***

Over Dodidop
Het bedrijf achter KwartetCadeau, Dodidop, ontwikkelt gebruiksvriendelijke websites en applicaties waarmee unieke fotoproducten kunnen worden ontworpen. Naast KwartetCadeau ontwikkelde het bedrijf ook EasyCollage, waarmee je designer collages kunt combineren met je eigen foto’s en zo een persoonlijk kunstwerk voor aan de muur kunt ontwerpen. 

 

Een greep uit de publicaties:

  

  

oa Limburgs Dagblad, Brabants Dagblad, Tubantia, Gelderlander, Stentor

 

Dagblad vh Noorden

 

Laat van je horen

*