Lola&co en Admium ontwikkelen online community

Lola&co en internetbureau Admium hebben in opdracht van fabrikanten Dansac en Hollister een vernieuwde patiëntensite voor stomadragers ontwikkeld. Levenmeteenstoma.nl is een online community voor en door stomapatiënten, waarop ervaringen, levensverhalen, tips en nieuwtjes kunnen worden gedeeld.

De community Levenmeteenstoma.nl richt zich exclusief op stomapatiënten en hun directe omgeving. Op de site kunnen stomadragers en ouders van kinderen met een stoma een profiel aanmaken, lotgenoten ontmoeten en ervaringen en verhalen delen.

Internetbureau Admium en communicatiebureau Lola&co hebben gezamenlijk de conceptontwikkeling en de uitwerking van de contentmarketingstrategie op zich genomen. De technische realisatie en ontwikkeling van de website zijn in handen van Admium. Lola&co is verantwoordelijk voor de content, webredactie en social media campagne van Levenmeteenstoma.nl.

 

 

 

  

Laat van je horen

*