Tas met verborgen talenten

Schone kleertjes, luiers, lotiondoekjes, babycrème, een warme fles… Als je met je baby of dreumes op stap gaat, moet je echt overal aan denken. Je kunt dan ook niet zonder verzorgingstas. Met de nieuwe verzorgingstas van PacaPod weet je zeker dat je alles bij je hebt en zie je er ook nog eens stijlvol uit!

De tassen van PacaPod zien eruit als stijlvolle designertassen, vervaardigd van leder en andere luxe materialen. Maar… niets is wat het lijkt. Van binnen blijkt de tas een goed georganiseerde verzorgingstas met aparte gedeelten voor luiers en flessen én voldoende ruimte voor je eigen spulletjes. Dankzij dit handige 3-in-1 systeem is een aparte handtas niet langer nodig.

Stijlvol op pad
De PacaPod tas is zo ontworpen dat je altijd georganiseerd op stap gaat. In de tas vind je twee uitneembare compartimenten: een luiertas en een geïsoleerde flessentas. De tas heeft genoeg vakjes en ritsjes om alles op een logische plek op te bergen. Opgeruimd en compleet in style!

Jaren vooruit
De PacaPod tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Er zijn ook universele modellen, zodat ook papa’s zorgeloos met hun baby op stap kunnen. De tassen worden standaard geleverd met twee binnentassen en een verschoningsmatje. En mocht je kindje uit de luiers zijn, kun je nog jaren vooruit met deze hippe tas!

Voor meer informatie: www.pacapodtas.nl

De PacaPod verzorgingstas is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2013

Ditjes & Datjes juni 2013   Ditjes & Datjes juni 2013

   

   

   
Laat van je horen

*