Realiseer je droomhuis

De huizenmarkt staat al een tijdje stil en toont nog geen tekenen van herstel. Voor veel mensen reden om niet te gaan verhuizen, maar hun huidige huis te verbouwen tot droomhuis. Tijdens Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in de Jaarbeurs Utrecht vind je alles op het gebied van bouwen en verbouwen. Van aanbouw tot opbouw en van keuken tot badkamer; de beurs is de ideale plek om ideeën op te doen en informatie te verzamelen.

Nieuw dit jaar is de uitbreiding met een tuinpaviljoen, waar bezoekers inspiratie en advies kunnen opdoen op het gebied van tuinen en terrassen. Dankzij deze uitbreiding kan Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten bezoekers nu een totaalconcept op het gebied van wonen bieden. Interieur én exterieur. In het nieuwe tuinpaviljoen zijn verschillende voorbeeldtuinen van vooraanstaande hoveniers te vinden. Rondom de modeltuinen presenteren diverse tuinspecialisten zich met advies over onder andere tuinontwerp, bestrating, beplanting en tuinmeubilair.

Matchmaking
Afgelopen jaar introduceerde Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten de matchmaking service: de mogelijkheid om van tevoren online al afspraken met aanwezige exposanten te maken. Ook dit jaar kan de bezoeker weer van deze service gebruikmaken.

Meer informatie: www.realiseerjedroomhuis.nl

***

Over Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten
De beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten vindt twee keer per jaar plaats. De voorjaarseditie wordt in de Jaarbeurs Utrecht georganiseerd, de najaarseditie vindt plaats in Ahoy Rotterdam. De afgelopen najaarseditie (oktober 2012) trok maar liefst 25% meer bezoekers dan de editie van najaar 2011. Uit onderzoek blijkt dat juist vanwege de slechte huizenmarkt consumenten besluiten om hun huidige woning op te laten knappen in plaats van te verkopen. Veel bezoekers kwamen dan ook gericht voor advies over een verbouwing en/of renovatie.

Openingstijden en praktische informatie
Vrijdag 15 t/m zondag 17 maart 2013 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: Jaarbeurs Utrecht. In de voorverkoop zijn tickets online te bestellen via www.realiseerjedroomhuis.nl voor € 11,50 per stuk. Een toegangskaart aan de kassa kost € 15,00.

Kinderen tot en met 15 jaar gratis entree. Tijdens de beurs is gratis kinderopvang aanwezig.

 

Een greep uit de publicaties:

 

 

 

 

 

 

 

Bloem en Blad

Vakblad Meubel

Tuin & Landschap

BN de Stem, de Gelderlander en Provinciale Zeeuwse Courant

 

Laat van je horen

*