Tatum Dagelet ontwerpt stout eco-shirt voor kittig goed doel

Fair fashionlabel dweezilsfriend® bestaat alweer 5 jaar. Om dit te vieren heeft het eigenwijze ecomerk Tatum Dagelet gevraagd om een speciaal jubileumshirt te ontwerpen. Het shirt ‘Shy pussy’ is hip, brutaal én 100% verantwoord. Extra leuk: van elk verkocht shirt wordt een deel gedoneerd aan de Amsterdamse Poezenboot!

Het jubileumshirt van dweezilsfriend® is gemaakt van eucalyptushoutpulp en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. De zijdezachte stof valt soepel om je lijf en is eerlijk en ecologisch verantwoord geproduceerd.

Gastdesigner Tatum Dagelet vertelt: “Een shirt ontwerpen en daarmee de Poezenboot steunen! Ik was direct enthousiast bij het idee, en ideeën waren er genoeg! Met Firma Lovelies ben ik aan de slag gegaan en uiteindelijk hebben we niet één, maar twee ontwerpen gekozen. Een shirt is lekker ondeugend, het andere hartveroverend en gracieus. Alle eigenschappen van een kat zijn erin verwerkt en voor ieder wat wils!” 

Voor meer informatie: www.dweezilsfriend.nl

***

Over dweezilsfriend®
Ecomerk dweezilsfriend® ontstond vijf jaar geleden uit liefde voor de kat én voor de wereld om ons heen. De shirts van dweezilsfriend® zijn ecologisch verantwoord en worden onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd. De prints zijn telkens weer origineel en verrassend. Voor de ontwerpen werkt het label samen met getalenteerde designers en kunstenaars. Een element staat vast: in alle ontwerpen krijgt een poes de hoofdrol!

Over de Poezenboot
De Poezenboot is gehuisvest op een woonboot in de Amsterdamse grachten en vangt daar al sinds 1968 afstandskatten op. In de loop der jaren is de Poezenboot uitgegroeid tot een bezienswaardigheid en geniet wereldwijde bekendheid.

Kek Mama juni 2013   Kek Mama juni 2013   Telegraaf Vrouw april 2013   Telegraaf Vrouw april 2013  Viva april 2013   Viva april 2013   Kattenmanieren Kattenmanieren

   

   

   

   

   

Laat van je horen

*